Begin je dag met een dansje

dans

In New York, Londen en Barcelona is het al een hit: niet sporten, maar dansen voor het werk. Op zaterdag 15 september, tijdens 24H Zuidoost kun je in de spiksplinternieuwe club Jack vast ervaren hoe het is om uitgeslapen te gaan clubben met een tarweshotje in de hand! 

Op zaterdag 15 september gaan bewoners en bezoekers van Amsterdam Zuidoost op her-ontdekkingstocht in het stadsdeel tijdens de tweede editie van 24H Zuidoost. De Bijlmer staat met meer dan 45 verschillende activiteiten een dag lang in de schijnwerpers. Ervaar, proef en leer wat het bruisende Amsterdam Zuidoost te bieden heeft en bezoek plekken die normaal gesloten zijn voor het publiek.

24H is een initiatief van Amsterdam Marketing, speciaal voor bewoners om op een laagdrempelige manier te laten zien wat de verschillende Amsterdamse stadsdelen te bieden hebben. 24H biedt een platform voor lokale ondernemers, bewoners en culturele instellingen om de trots van hun buurt met elkaar te delen. Het evenement trekt per editie circa 10.000 bezoekers.

Early Rave: zaterdag 15 september 8:00-11:00 uur – club JACK.

Bekijk het volledige programma op iamsterdam.nl/24h, sla je favorieten op en plan jouw persoonlijke route.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK