Amsterdam Open Air weer een succes

AMSTERDAM ZUIDOOST – Het Amsterdam Open Air festival keerde dit jaar voor de zevende keer terug in het Gaasperpark. Met ruim 20.000 bezoekers per dag (2 en 3 juni) was het festival uitverkocht en weer een groot succes.

Op deze unieke locatie in Amsterdam Zuidoost werd precies 35 jaar geleden ook de Floriade gehouden. De Amsterdamse Floriade van 1982 was daarom dit jaar dé inspiratiebron voor Amsterdam Open Air. De jaarlijks terugkerende bonte mix van bezoekers en optredens is de kracht van het festival en ook precies waar de organisatie trots op is.

Elk jaar doen de mensen achter Amsterdam Open Air weer hun best om de bezoekers te vermaken. Door alle verschillende activiteiten is het bijna onmogelijk je hier te vervelen: een totale belevenis. Zo kon je naar de comedytent om shows van 10 tot 15 minuten bij te wonen, met je vrienden naar restaurant Cannibale Royale voor een driegangen menu of even langs de L’Oréal Colo Rista stand voor een snelle touch up van je haar.

Er is van alles te horen: de muziekkeuze loopt van keiharde techno tot de laatste hits van SBMG. Onze eigen jongeren van Zuidoost zetten ook dit jaar weer de stage ‘Afrolosjes and Friends’ op zijn kop. Met hun eigen slogan ‘This is what Africa sounds like’ waren ze niet te stoppen met hits als 4x duurder.

 

Foto © We Are The Night: Joni Israeli

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK