3e Kerstdag werpwedstrijd woensdag 27 december

kerstdag werpwedstrijd

Amsterdam Zuidoost – Op woensdag 27 december komen zo’n 100 atleten naar de baan van Feniks om te op 3e kerstdag te werpen: Kogelslingeren, Kogelstoten en Discuswerpen. Een volle baan met veel gezelligheid nabij de werpkooi en het kogelstoten. Kom ook eens kijken bij AV Feniks!

Werpfeestje in de winter
In het winterseizoen zijn er weinig wedstrijden op de atletiekbaan. Een deel van de atleten verplaatst zich naar binnen, maar in een indoorhal kun je geen wedstrijd slingeren of discuswerpen organiseren. En waarom zou je dat in de winter niet buiten kunnen doen? Vandaar de wedstrijd 3e Kerstdag werpwedstrijd: een gezellige wedstrijd buiten op de baan, in de kou, met dikke kleren aan en in een periode dat er weinig te doen is voor werp-atleten. De baan is openbaar toegankelijk voor iedereen, dus kom een kijkje nemen bij deze gezellige wedstrijd. Bij Feniks op de blauwe atletiekbaan in het Nelson Mandela Park. Meer informatie: www.avfeniks.nl

13 januari Gaasperplascross: 50 jaar Bijlmer
Op zaterdag 13 januari organiseert AV Feniks de Gaasperplascross.
In de zomer de populaire Gaasperplasrun, in de winter dit jaar voor het eerst de Gaasperplascross. Aan de zuidoever van de Gaasperplas. Voor iedereen die mee wil doen, actieve lopers of recreanten. In jouw eigen wijk! Een cross in het kader van 50 jaar Bijlmer. Kijk op www.gaasperplascross.nl voor informatie en inschrijven.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK