30 jaar Sportcentrum Pleizier

In 2019 bestaat Sportcentrum Pleizier 30 jaar. Naast dit jubileum heeft op zaterdag 26 januari de opening plaatsgevonden van een nieuwe zone in de fitnessruimte. Deze zone is speciaal ingericht voor ‘functionele training’. Jakob Wedemeijer, de portefeuillehouder sport van Amsterdam Zuidoost, was aanwezig bij de openingsceremonie.

De nieuwe fitnessruimte is resultaat van een periode met veel verbouwingen. De squashbanen van Sport- en fitnesscentrum Pleizier hebben plaatsgemaakt voor een grote, nieuwe Dojo (vechtsportzaal) om de groeiende jeugdsportafdeling van het sportcentrum nog meer ruimte te geven zich verder te ontwikkelen. Hiernaast zijn zowel de mannen als vrouwenkleedkamer verbouwd en is de nieuwe ruimte in de fitness gerealiseerd.

Het team van Sportcentrum Pleizier speelt hiermee in op nieuwe trends op de fitnessmarkt en is klaar voor de toekomst. Eigenaar Kaisan Pleizier vertelt: “Het doel blijft om sporters van jong en oud te bedienen met leuk en gevarieerd aanbod en zo veel mogelijk mensen van sport te laten genieten”.

 

Foto: Een impressie van de veranderingen binnen het sport- en fitnesscentrum.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK