Zwaargewonde bij steekpartij Venserpolder# Update

Bij een steekpartij op het Agatha Christiesingel in Zuidoost is vanavond een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer is op straat aangetroffen. Voor de hulpverlening is ook een traumateam opgeroepen. Na de reanimatie is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Beelden
Op sociale media gaan beelden van het incident rond. Op één van de video’s is te zien dat twee personen ruzie hebben op straat en dat het slachtoffer wordt gestoken. Hij zakt even later in elkaar. Kort daarna rijdt er een auto van het plaats delict weg. Naast het slachtoffer blijft er ook nog een andere persoon achter. Mogelijk is dat degene die heeft gestoken.

Op één van de andere video’s roept een persoon die in een auto zit: ‘Mannen gaan dede (dood) hier in de Bims (Bijlmer).’ Hij richt zijn camera vervolgens op het slachtoffer. Op de achtergrond zijn toeterende auto’s te horen.

De politie zegt op de hoogte te zijn van de beelden. De recherche doet ter plaatse onderzoek. Getuigen die nog niet met agenten hebben gesproken, worden verzocht te bellen met 0900-8844.

#update
Het slachtoffer, een 53-jarige man uit Ouderkerk aan de Amstel is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De politie hield vannacht rond 01.50 uur een 48-jarige verdachte uit Hilversum aan.

De recherche stelt een uitgebreid onderzoek in naar de omstandigheden waaronder dit steekincident heeft plaatsgevonden. De verdachte zal vandaag worden gehoord. De politie heeft de familie van het slachtoffer in kennis gesteld.

Heeft u nog informatie en/of beeldmateriaal dat nog niet bij de politie bekend is vul dan het tipformulier in. Via het formulier kan men beeldmateriaal uploaden.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK