Winter Speelcafé

In de kerstvakantie, direct na de kerst, tovert de Amsterdamse Poort een lege winkelunit om tot speelparadijs voor kinderen: het Winter Speelcafé. Van dinsdag 27 december tot en met zondag 8 januari kunnen kinderen van alle leeftijden gratis binnenspelen terwijl ouders/begeleiders bijkletsen en genieten van een lekkere warme drank in het café.

Van dinsdag 27 december tot en met zondag 8 januari kunnen kinderen van alle leeftijden gratis binnenspelen!

Het Winter Speelcafé zal zich vestigen op Bijmerplein 399 (naast de ObA). Terwijl de kinderen spelen kletsen ouders/verzorgers bij in het café waar Gosling coffee voor koffie en lekkers zorgt. Kinderen kunnen spelen op het winterse springkussen of tekenen op een levensgrote krijtwand. Er zijn gratis tekenspullen en kleurplaten in het café aanwezig. Vanaf 31 december is er ook een indoor schaatsbaan waar kinderen gratis kunnen schaatsen, met of zonder hulp van een rollator. Op één van de dagen komt Fenna Ramos, bekend van Zappelin, langs voor een meet & greet én om zelf een rondje te schaatsen. Houdt onze instagram @amsterdamse_poort in de gaten om erachter te komen wanneer zij langs komt.

Omdat we kinderen in Zuidoost willen ondersteunen hebben we iets leuks bedacht. Alle meubels in het café zijn te koop en de opbrengst gaat in haar volledigheid naar The Breakfast Club. Een stichting in Zuidoost die basisschoolkinderen in de H-buurt twee keer per week van een gezond ontbijt voorzien.

Het Winter Speelcafé is gevestigd op Bijlmerplein 399 (naast de OBA) en is van dinsdag 27 december tot en met zondag 8 januari elke dag geopend van 9.00 tot 17.00 uur (met uitzondering van 1 januari, dan zijn we gesloten).

Zien we je daar?

Winter Speelcafé

Dinsdag 27 december t/m zondag 8 januari

9:00 tot 17:00 uur

Bijlmerplein 399

Over Amsterdamse Poort
Amsterdamse Poort transformeert van winkelcentrum naar stadshart van Zuidoost. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via amsterdamsepoort.nl.

 

 

 

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK