WIE BEN IK?

Afgelopen jaren kreeg ik de vraag de vraag waarom ik niet maandelijks een column in de krant plaats over het wel en wee van ZUIDOOST&Meer (voorheen Bijlmer&Meer).

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost. Geboren in Haag en Veld. Gewoond in Huigenbos, daarna op 12-jarige leeftijd samen met mijn ouders verhuist naar Purmerend. Van mijn 16e tot 20e doorgebracht in Gouden Leeuw. Op de scholen Bijlmerdrie en Onze Wereld basisonderwijs gevolgd. Sinds kind zijn dacht ik al buiten de kaders. Verder heb ik een creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert.

Na voor diverse werkgevers te hebben gewerkt, ben ik in 2013 voor mezelf begonnen en heb ik MediaReps op eigen initiatief en zonder subsidies opgestart en heb ik daarnaast een eigen krant opgericht, genaamd “Bijlmer&Meer”, sinds januari dit jaar genaamd “Zuidoost & Meer”.

Met ZUIDOOST&Meer willen we als de derde grootste huis-aan-huis krant van groot Amsterdam, de grootste van Amsterdam Zuidoost en qua oplage nagenoeg vrijwel net zo groot als “Het Parool” worden en met iedereen samenwerken!

Mijn deur staat ten alle tijden open voor een constructieve samenwerking!

Tot volgende maand,

Giovanni Fränkel (46)  “Work hard, play harder” –  Eigenaar “ZUIDOOST&Meer”

 

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK