(Voorlopig) laatste editie van Dans VanHarte in Zuidoost

VanHarte

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en rondreizend mini-evenement het Danspaleis organiseren op dinsdag 11 februari de (voorlopig) laatste editie van Dans VanHarte in Zuidoost. Locatie is buurtcentrum Holendrecht op Holendrechtplein 38. Dans VanHarte is een swingend en gezellig diner dansant voor 60-plussers in Amsterdam. Het programma start met een dansfeest en eindigt met een driegangendiner. Ben jij Amsterdammer en 60-plus? Houd je van dansen, lekker eten en wil je nieuwe mensen leren kennen? Kom naar Dans VanHarte in Zuidoost! Meld je aan!

Het programma is van 16.00 tot 20.00 uur. Deuren zijn open vanaf 15.45 uur. Bijdrage voor Dans VanHarte is 7,50 euro per persoon. Met Stadspas is het 5 euro. Reserveren is noodzakelijk via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (kosten zijn 35 cent per gesprek).

In totaal organiseren Resto VanHarte en het Danspaleis in één jaar achttien succesvolle edities van Dans VanHarte verspreid over Amsterdam. In totaal genieten hier bijna duizend ouderen van dans, diner en goed gezelschap.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. Meer informatie op www.restovanharte.nl.

Over Het Danspaleis
Stichting Het Danspaleis is in 2012 opgericht met als doel: alle ouderen van Nederland op de dansvloer. Naast de dansmiddagen werkt Het Danspaleis aan andere verbindende projecten en workshops. Meer informatie op www.hetdanspaleis.com.

Foto: Anne Smeets

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK