Vliegende start voor Sport Talentenfonds Zuidoost: Veel animo voor ondersteuning talenten

Sport Talentenfonds Zuidoost

AMSTERDAM ZUIDOOST – Sportaanbieders die belangeloos meedoen als partners, oud topsporters als trainers/rolmodellen en bedrijven die de meerwaarde zien en zich aanmelden als financier. Het Sport Talentenfonds Zuidoost heeft een vliegende start, zo werd afgelopen woensdag duidelijk tijdens de lancering.

Dit betekent meteen ook kansen voor talenten op weg naar de top. Zuidoost is van oudsher een kweekvijver voor veel talent, waarvan een groot aantal om diverse redenen vaak net niet de NOC*NSF status haalt. Juist voor hen is het Sport Talentenfonds Zuidoost bedoeld. Het gaat dan vooral om facilitaire ondersteuning. Bijvoorbeeld in de vorm van (herstel)trainingen, fysiotherapie en voedingsadvies. En dat is van belang om aan de top te komen, weet ook Andro Bottse, portefeuillehouder Sport binnen stadsdeel Zuidoost, die aan de basis stond van het Sport Talentenfonds Zuidoost.  ‘Talenten hebben vaak net dat zetje nodig. Gelukkig leeft sport in Zuidoost. Dat zie je bijvoorbeeld bij sportaanbieders en bedrijfsleven. Zij zien in toenemende mate de meerwaarde van talenten als uithangbord voor hun bedrijf en voor Zuidoost.’

Uitvoeren
Stichting Toekomst en Talent gaat het Sport Talentenfonds Zuidoost uitvoeren. Een onafhankelijke commissie gaat aanvragen voor deelname beoordelen. Talenten kunnen zich vanaf juni dit jaar aanmelden voor het Fonds. Dit gaat dan in voor seizoen 2018-2019. Meer weten: info@toekomstentalent.nl.

 

Sport talentenfonds zuidoost
De eerste partners van het Sport Talentenfonds Zuidoost presenteren zich: Sportcentrum Pleizier, ABC Boxing Joval, Bijlmer Sportcentrum, FitFood Diëtistenpraktijk, Bijlmer en Meer en Gooioord Fysiotherapie en Trainingscentrum.

 

Sport Talentenfonds Zuidoost
Talenten, sportaanbieders, partners en  (oud) topsporters bij elkaar.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK