Uitgever Bijlmer&Meer gaat verder als ZUIDOOST&Meer

Voorafgaand aan de naamswijziging werd een enquête afgenomen bij een aantal lezers en niet-lezers binnen elke leef- tijdscategorie. Daaruit blijkt dat de lezers graag een gratis krant willen blijven ontvangen met vooral regionaal en lokaal nieuws. Men wil weten wat er te doen is in de directe omgeving op het vlak van vrije tijd, cultuur en uitgaan, maar ook welke acties, aanbiedingen en kortingen er bij de lokale ondernemers te vinden zijn. Daarnaast gaven lezers aan dat ze maximaal tien kilometer wil- len afleggen om een aankoop te doen, afhankelijk van het type aankoop.

Op donderdag 17 december wordt Bijlmer&Meer definitief begraven en komt Zuidoost&- Meer daarvoor in de plaats. Nog steeds een gratis krant, maar met een nieuw concept.

Volgens directeur Giovanni Fränkel past deze naam beter bij de nieuwe doelen van het bedrijf.”Bijlmer&Meer begon 4 jaar geleden als een soort hobby van MediaReps, een internationaal opererend mediabureau.

Geleidelijk aan zijn we uitgegroeid tot een autoriteit in Zuidoost, echter kregen we met enige regelmaat zowel van de lezers als de adverteerders de vraag of de krant enkel in de Bijlmer verschijnt. Door de naamswijziging is het in één klap duidelijk dat ons verspreidings- gebied Amsterdam Zuidoost is”, zegt Fränkel.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK