SouthEast Parade is het juweeltje van Amsterdam

De SouthEast Parade heeft dit jaar vanwege de Corona maatregelen weer niet fysiek kunnen plaatsvinden. Vorig jaar is er gestart met de organisatie van een on-line Challenge. Deelnemende verenigingen, stichtingen, bewoners en ondernemers tonen via een filmpje wat zij aan dagelijkse activiteiten ontplooien. Het DNA van de stad, in het bijzonder van Zuidoost ten voeten uit.

Dit jaar is er weer een on-line Challenge. De voorbereidingen zijn in volle gang. Begin oktober komt deze virtuele parade on-line en zal ook regelmatig te zien zijn via de TV kanalen van Salto Amsterdam. Ook zal mediasponsor ZUIDOOST&Meer in haar volgende editie een overzicht publiceren van de deelnemers. Het publiek mag dan een stem uitbrengen op hun favoriet. Een professionele jury buigt zich ook weer over de inzendingen.

De uitslag van de SouthEast Parade on-line Challange wordt bekend gemaakt in een feestelijke live TV uitzending. De datum van die uitzending wordt tijdig van te voren bekend gemaakt.

De organisatie verwacht ook dit jaar een spannende verkiezing. Voor updates kan de website www.southeastparade.nl worden gevolgd.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK