Reizende fototentoonstelling zet vrouwen in de schijnwerpers

Amsterdamse vrouwen worden in de schijnwerpers gezet door een reizende fototentoonstelling. De tentoonstelling is ter ere van de Internationale Vrouwendag op 8 maart. De fototentoonstelling laat zien wie de vrouwen zijn en wat zij voor de stad betekenen. Veronica van de Kamp uit stadsdeel Zuidoost is een van de vrouwen die schittert in de tentoonstelling.

Het thema van Vrouwendag 2021 is ‘Invloed met Impact’. Veel Amsterdamse vrouwen werken op een constructieve en inspirerende manier aan maatschappelijke uitdagingen. Amsterdam viert dat met een openlucht fototentoonstelling door de hele stad in februari. De tentoonstelling is van vrijdag 12 tot maandag 22 februari te zien op het Bijlmerplein, ter hoogte van de winkel Daily Style, Bijlmerplein 93.

Livestream

De tentoonstelling is onderdeel van de Internationale Vrouwendag. Op maandag 8 maart wordt een evenement over Vrouwendag uitgezonden via een livestream vanuit Rebel HQ in Nieuw-West. Meer informatie over het programma op 8 maart is te vinden via: Mr & Mrs Oasis.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK