OPEN DAG AV FENIKS OP 25 JUNI

OPEN DAG AV FENIKS OP 25 JUNI

Op zaterdag 25 juni organiseert Atletiek Vereniging Feniks een open dag voor iedereen! AV Feniks groeit en bloeit al 16 jaar in Amsterdam Zuidoost. Ben je nieuwsgierig wat er gebeurt op de blauwe baan in het Nelson Mandelapark of wil je graag eens wat meer weten over atletiek en bekijken of het wat voor jou is? Kom kijken en meedoen op zaterdag 25 juni. Het is leuk voor jonge kinderen, jeugd, studenten en volwassen atleten. Atletiek is leuk voor iedereen!

6-16 jaar

Vanaf 12 uur starten er groepen met proef-trainen (verdeeld op leeftijd), om 12.30 en 13.00 uur ook weer. Zo’n proeftraining duurt een uurtje. Je krijgt dat een goede indruk van de sport. Het is ook gezellig!

Hardlopen: recreatief of sneller

Voor mensen die langere afstanden willen hardlopen hun techniek bij willen schaven, meer conditie willen krijgen of langere afstanden willen lopen zijn er om 13.00 en 14.00 uur proeflessen van onze hardlooptrainers.

Studentenchallenge

Vanaf 15:00 uur komen studenten aan bod. We organiseren challenges voor teams die ter plekke ingedeeld worden (hiervoor kun je langskomen of je van tevoren inschrijven). Je mag ook een vriendenteam (4 mensen) inschrijven.

Van 16.00 tot 17:00 is er borrel.
Inschrijven voor de atletiek-challenges kan via die website avfeniks.nl of https://forms.gle/S82J5hpmeyRvMQgr6

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK