Ondernemer van de maand: Claudia Krumme

Claudia Krumme

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Mijn naam is Claudia Krumme, ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam.

Wat zijn je hobby’s/interesses?
Mijn interesses zijn persoonlijke groei en spiritualiteit maar ook lekker eten, reizen en mode.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Ik ben ondernemer geworden omdat ik een boodschap wilde uitdragen op basis van mijn levenservaring.  Ik ben mij als counselor gaan specialiseren in de thematiek relatieverslaving en codependentie en de daarbij behorende verlatingsangst en bindingsangst. Daarnaast wilde ik mijn werk heel graag op mijn manier doen en niet op de manier van mijn leidinggevende.

Hoe heet je bedrijf?
Changes counselling center (CCC).

Wat doet jouw bedrijf?
CCC begeleid vrouwen, maar soms ook mannen, die vastzitten in relaties die ongelukkig maken maar hier niet uit weten te komen. Dit heeft dit te maken met emotionele verwaarlozing in de jeugd en hechtingsproblematiek.

Hoe ben je in dit vak begonnen?
Ik ben in dit vak begonnen naar aanleiding van verschillende relaties die mij ongelukkig maakte. Ik dacht altijd dat het toeval was totdat ik erachter kwam dat er daadwerkelijk een oorzaak is. Wanneer je de oorzaak weet, is er meestal ook een oplossing.

Wie zijn jouw klanten?
Mijn klanten zijn succesvolle vrouwen die alles in hun leven op de rit hebben behalve hun liefdesleven.

Waarom kiezen klanten voor jouw bedrijf?
Mijn klanten kiezen voor mijn bedrijf omdat ze in de reguliere zorg te maken krijgen met net afgestudeerde psychologen die weinig tot geen levenservaring hebben en op een rationele  manier aan de slag gaan. Dit probleem is helaas niet cognitief op te lossen maar is veel dieper geworteld, namelijk in het onderbewustzijn.

Hoe zou je jezelf omschrijven als ondernemer?
Ik ben gedreven, vol passie en best wel een workaholic. Ik hou van mijn werk en geniet iedere dag weer dat ik een onderdeel mag zijn van meer vreugde en liefde in iemands leven.

Waarom juist in Amsterdam Zuidoost ondernemen?
Ik woon zelf in Diemen dus Zuidoost ligt om de hoek en Zuidoost bied nog redelijke huurprijzen dus vandaar eigenlijk. Verder houd ik van de sfeer in Zuidoost.

Wat of wie heeft de meeste indruk op je gemaakt in je carrière?
Dit zijn verschillende mensen op verschillende vlakken. Maar op het vlak van ondernemers is dat denk ik mijn ondernemerscoach Veronique Prins. Haar karakter, haar passie en doorzettingsvermogen inspireren mij enorm. Nooit gedacht dat ik ondernemen zo leuk zou vinden. Ik ben namelijk in eerste instantie therapeut maar voel me vandaag de dag ook echt ondernemer.

Hoe laad jij jezelf weer op?
Dat doe ik op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via een vakantie, ik houd ontzettend van reizen. Maar ook door transformational breath ademsessies. Dit zijn sessies die ik zelf ook aanbied aan mij klanten. Deze verbonden ademsessies zijn geweldig om weer te verbinden met wie je in essentie daadwerkelijk bent, een bron van vreugde en liefde. Dit vergeten we namelijk vaak door de hectiek van het leven. Dus ja, ook ik heb zo nu en dan nog ondersteuning nodig en dat is heerlijk.

Wat is de belangrijkste ondernemers les die je zou willen delen?
“Het gaat er niet om hoe vaak je valt maar om hoe vaak je weer opstaat” en dat gaat gepaard met “Zonder falen geen succes”.

Wat is je favoriete quote? Van wie is de quote?
Eigenlijk heb ik de ondernemers quotes al een beetje genoemd dus nu dan nog maar eentje inhoudelijk gericht op het werk dat ik doe: “Don’t make someone a priority when you are only an option” en “The only way out is the way in”. Geen idee van wie ze zijn maar ik gebruik ze al heel lang om mijn boodschap uit te dragen omdat ze duidelijk de kern raken.

Wat zijn je verdere ambities?
Eigenlijk weet ik dat nog niet zo goed. Veronique zou zeggen dat ik moet nadenken over een lange termijn visie, maar ik kom vaak niet verder dan een jaar. Wel weet ik dat ik uiteindelijk  over een aantal jaar wanneer mijn dochter volwassen is, het meeste van de tijd in het buitenland zou willen doorbrengen. Één van de diensten die ik aanbied zijn online programma’s. Deze programma’s wil ik wel graag verder uitbouwen zodat ik niet meer afhankelijk ben van een locatie, maar overal te wereld mijn missie en visie kan uitdragen en zoveel mogelijk vrouwen, maar ook mannen, kan ondersteunen bij een liefdevolle relatie met zichzelf en daardoor ook met anderen.

 

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK