Ondernemer van de maand: Marilva Kartoredjo

Ondernemer Marilva Kartoredjo

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Marilva Kartoredjo, geboren in Suriname, moeder van een prachtige dochter en ik woon in Amsterdam Zuidoost.

Wat zijn je hobby’s/interesses?
Ik heb verschillende hobby’s en interesses. Het lezen van een goed boek vind ik heerlijk. Spirituele en psychologische boeken staan bij mij bovenaan. Een voorbeeld van een goed spiritueel boek dat ik eenieder aanraad om te lezen is ‘de kracht van het NU’ van Eckhart Tolle. Wie houdt er nou niet van heerlijk eten met degenen die je liefhebt en die jou liefhebben? Ik kook graag om samen gezellig te tafelen en te genieten van, met liefde, bereid eten. Even een moment samen, met en voor elkaar. Daarnaast is dansen mijn manier om helemaal vrij te zijn. Ik waardeer diverse soorten muziekgenres, mijn favorieten zijn: Surinaamse kaseko, Black soul/ballads, Jazz, Reggae en Latijns Amerikaanse muziek zoals Salsa.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Ik ben ondernemer geworden omdat ik een gelukkigere en gezondere wereld wil creëren. En ook omdat ik van mijn hobby, het motiveren en inspireren van mijn medemens om hen hun innerlijke kracht te laten ontdekken, mijn werk wilde maken.

Hoe heet je bedrijf?
‘Pure Your Style’, een onderdeel hiervan is ‘FitZO4Life’.

Wat doet jouw bedrijf?
Pure Your Style is er om mensen te coachen en te trainen om de stap te maken naar hun nieuwe ‘Ik’, dus naar een gezonde levensstijl en een leven waarin ze stralen. Dit doen we door middel van workshops, trainingen of motivational speeches te geven.

Hoe ben je in dit vak begonnen?
Ik ben begonnen als imagestylist, maar dat vond ik niet volledig omdat ik van binnen naar buiten wilde werken. Als je je van binnen (mentaal en fysiek) goed voelt, dan ga je dat ook uitstralen. Daarnaast ben ik ook in dit vak begonnen omdat ik zelf heb ervaren wat een gezonde levensstijl voor mijn lichaam en geest heeft gedaan en nog steeds doet, dit wil ik anderen laten ervaren.

Wie zijn jouw klanten?
Mijn klanten zijn meestal vrouwen van boven de 50 jaar, maar ook mannen en 30-plussers vinden de weg naar mij.

Waarom kiezen klanten voor jouw bedrijf?
Klanten kiezen voor mijn bedrijf omdat ik puur ben, professioneel en oprecht. Daarnaast maken mijn enthousiasme, passie, positieve energie, open en warme persoonlijkheid dat klanten voor mijn bedrijf kiezen.

Hoe zou je jezelf omschrijven als ondernemer?
Ik zou mijzelf omschrijven als een mensgerichte ondernemer.

Waarom juist in Amsterdam Zuidoost ondernemen?
Omdat ik in Zuidoost woon en ik de mensen in Zuidoost graag kwalitatief goede en juiste coaching en training wil geven om hen te helpen gezond, vitaal en gelukkiger ouder te worden.

Wat of wie heeft de meeste indruk op je gemaakt in je carrière?
De trouwe klanten die wekelijks naar mijn trainingen komen.

Hoe laad jij jezelf weer op?
Door te dansen, mediteren, de sauna te bezoeken, een boek te lezen of door wandelen in mijn ‘achtertuin’: de Hoge dijk en Gaasperplas.

Wat is de belangrijkste ondernemers les die je zou willen delen?
Je hoeft het niet alleen te doen! Je hebt je eigen specialisme en omring jezelf met gelijkgestemden en mensen die jou alle goeds gunnen en je graag verder zien groeien en/of samen met jou willen werken. En wat zeer belangrijk is, volg je hart! Doe de dingen waar je energie van krijgt en die je gelukkig maken. Ga uit van je innerlijke kracht!

Wat is je favoriete quote? Van wie is de quote?
‘Happiness comes from inside, so start with your inner journey, because you are the creator of your own Happiness’ – Marilva Kartoredjo

Wat zijn je verdere ambities?
Meer trainingen en workshops geven en mijn eigen health inspiration centrum opzetten, met als doel ‘a happier and healthier world!’

Ondernemer van de maand pureyourstyle

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK