Omarm Culturele Uitwisseling: Word Gastgezin voor SIT Study Abroad in Amsterdam

SIT Study Abroad in Amsterdam biedt een uitzonderlijke kans aan gastgezinnen om deel te nemen aan een verrijkende interculturele uitwisseling. Gastgezinnen spelen een cruciale rol bij het bieden van een thuis weg van huis voor Amerikaanse universiteitsstudenten die naar Amsterdam komen om gender en seksualiteit te studeren.

Gastgezinnen van alle achtergronden en levensstijlen zijn welkom, inclusief LGBTQIA+ personen, alleenstaanden, stellen, gezinnen met of zonder kinderen, en mensen met diverse culturele achtergronden. Hun unieke perspectieven en ervaringen zijn waardevolle toevoegingen  aan het programma.

Wat houdt dit in?

Van gastgezinnen wordt verwacht dat ze een privékamer bieden aan de student, een redelijke beheersing van het Engels hebben en regelmatig sociaal contact onderhouden met de student die bij hen woont. Daarnaast dienen ze maaltijden te verstrekken en deel te nemen aan culturele uitwisselingen om de studenten een onvergetelijke ervaring te bieden.

In het zomerprogramma, dat loopt van 18 juni tot 27 juli 2024, zullen studenten gedurende zes weken bij gastgezinnen verblijven. Als compensatie ontvangen gastgezinnen een vergoeding van ongeveer €1.700. In het herfstprogramma, dat plaatsvindt van 6 september tot 13 december 2024, zullen studenten vijftien weken bij gastgezinnen verblijven, met een vergoeding van ongeveer €3.800.

SIT Study Abroad is sinds 1993 een toonaangevende organisatie in het organiseren van internationale uitwisselingsprogramma’s over de hele wereld. Ons programma in Amsterdam biedt studenten een diepgaand begrip van gender en seksualiteit, terwijl ze tegelijkertijd kennismaken met de Nederlandse cultuur.

Meld u nu aan!

Bent u geïnteresseerd om gastgezin te worden? Neem dan contact met ons op via e-mail op amsterdam@sit.edu of telefonisch op 06-450 96352. Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken op www.SIThomestay.com.

Word vandaag nog gastgezin en draag bij aan het bevorderen van begrip en verbondenheid over landsgrenzen heen.

 

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK