Nostalgie in het Nelson Mandela Park: Copa Bijlmer

Copa Bijlmer

Copa Bijlmer is een kleurrijk voetbaltoernooi, waarin de puurheid van het voetbal van vroeger in de openbare ruimte, terug wordt gebracht naar het tegenwoordige tijdperk. Teams kunnen zich inschrijven als familie, flat, bedrijf, kerk of als buurt. Er wordt gespeeld in vier leeftijdscategorieën.

Copa Bijlmer is een evenement waarbij vier leeftijdscategorieën een voorronde spelen. De winnaars van de voorrondes kwalificeren zich voor de finale dag op 17 juni 2018 tijdens het WK Nederland.

De 1ste editie van Copa Bijlmer is dit jaar ontstaan vanuit de gedachte om kleurrijk Amsterdam Zuidoost samen te brengen vanuit gemeenschappelijke passies, als dé plek waar voetbal en cultuur samenkomen en waar gastvrijheid, communicatie en respect centraal staan.

Het Bijlmer Sportpark ligt middenin het Nelson Mandela Park (voorheen Bijlmerpark) in Zuidoost en biedt voetballers alle speelruimte met drie mooie kunstgrasvelden, moderne kleedkamers en een riant clubhuis. Dit jaar loopt de finale dag van Copa Bijlmer parallel aan het WK Nederland in een gezamenlijke ode aan het 50 jaar oude Bijlmer.

Kijk voor meer informatie op www.copabijlmer.nl of neem contact op met Vadym Zellner via vadym@wknederland.nu of 062930984.

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK