Nederlandse Obesitas Kliniek is hét centrum voor patiënten met morbide obesitas.

(Gesponsord bericht)

De Nederlandse Obesitas Kliniek is hét centrum voor patiënten met morbide obesitas. We spreken de 35-jarige patiënt Rianne uit Purmerend.
Rianne (34) is moeder van twee kinderen en woont in Purmerend. Door een maagverkleinende operatie viel zij 61 kilo af.

Rianne(34) is meer dan 60kg afgevallen!

‘Al mijn hele leven ben ik een lekkere eter geweest en was ik zwaarder dan vriendinnen en de meeste leeftijdgenoten. Zelf afvallen lukte me nooit, ik was altijd aan het jojoën. Onzeker of ontevreden was ik niet, maar als je gewicht je zó in de weg zit en je niet meer de dingen kunt doen die je graag zou willen, ben je daar op een gegeven moment wel klaar mee.
Toen ik het geweldige resultaat van een maagverkleining bij een vriendin zag, dacht ik: ‘kom op, Rianne, nu ga jij er ook voor!’ Via de huisarts werd ik doorverwezen naar de Nederlandse Obesitas Kliniek en is het traject na een uitgebreide screening in werking gezet.
Vlak voor mijn operatie woog ik 131,5 kilo. En natuurlijk was ik zenuwachtig, want je hoort en leest zoveel verschillende verhalen van andere mensen. Maar bij mij heeft het allemaal heel goed uitgepakt en ik heb eigenlijk nergens last van gehad. Ik heb echt een goede keuze gemaakt.
De eerste kilo’s vlogen eraf en dat gaf me een ontzettende boost. Daarna ging het iets langzamer, wat overigens alleen maar goed is geweest voor het herstel van mijn lijf. Inmiddels ben ik nu zo’n 61 kilo afgevallen.
De operatie heeft ervoor gezorgd dat ik een veel vrijer leven heb. Ik kan nu gewoon schommelen en met mijn kinderen van de glijbaan en ik merk dat ik veel meer energie en uithoudingsvermogen heb. De knop is omgedraaid, ik kan alles weer eten en doen, maar ik leef bewust en let heel goed op. Als ik nu naar foto’s kijk van vroeger, denk ik alleen maar: ‘hoe heb je het ooit zover kunnen laten komen?’’

De Nederlandse Obesitas Kliniek heeft 9 vestigingen door het hele land. Locatie Amsterdam heeft een intensieve samenwerking met Obesitas Centrum Amsterdam (OCA) en de specialisten van het OLVG, waar de operaties uitgevoerd worden.

Kijk voor de volgende online voorlichting op de website https://www.obesitaskliniek.nl/agenda/voorlichtingsavond-amsterdam-4/2021-01-12/

Nederlandse Obesitas Kliniek
Orlyplein 97
1043 DS Amsterdam
Telefoon 020-303124

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK