Moderne dans voor iedereen vanaf 60 jaar op nieuwe locatie in Zuidoost

Moderne dans in Zuidoost
Dance Connects Community geeft vanaf woensdag 6 maart in samenwerking met Glo Entertainment Live wekelijks een uur frisse en energieke moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder bij Sportcentrum Pleizier.

Man, vrouw of anders, ervaren danser of juist helemaal niet, slecht ter been of misschien snel moe, er is een plek voor iedereen op de dansvloer om te werken aan een sterk lichaam en een lenige geest. Wie het leuk lijkt om door middel van dans in shape te komen en blijven en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is vanaf 6 maart meer dan welkom bij Sportcentrum Pleizier.

Moderne dans 60+
Datum: Start 6 maart, daarna elke woensdag van 10.30 – 11.30 uur.
Locatie: Sportcentrum Pleizier, Wisseloordplein 4.
Kosten: Stadspashouders met een groene stip kunnen kosteloos een jaarabonnement afsluiten bij Sportcentrum Pleizier. Hiermee kunnen zij gratis deelnemen aan de moderne danslessen.

Dance Connects
Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. Er zijn moderne danslessen in Centrum, Oost, West, Zuidoost en Zuid. Naast 60+ lessen biedt Dance Connects Community ook 40+ lessen en Slow Flow lessen, waaraan je zowel staand als zittend kunt meedoen. Kijk voor alle mogelijkheden op www.danceconnects.nl. 

Foto: Kim Doeleman
Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK