Mi Oso

Mi Oso

Mijn huis, mijn droomhuis

In Amsterdam Zuidoost komt een uniek nieuwbouwproject met een eigen karakter. Warm, kleurrijk en met veel ruimte voor groen. Een wijk die dorps en vriendelijk aanvoelt en waar verschillende culturen samenkomen. Een wijk die écht anders is. Mi Oso bestaat in totaal uit 42 koopwoningen rondom twee groene binnentuinen en 84 huurappartementen.

De architectuur heeft een tropische uitstraling. De woningen hebben witte houtlook gevels en rode daken en vanuit de achtertuin wandel je zo de gezellige binnentuin in. De zomerse veranda’s aan de voorkant van de woning geven je iedere dag het gevoel dat je op vakantie bent. Hier geen stadse hectiek maar een plek waar je rustig kan ademhalen. De dag hier beginnen met een kop koffie of genieten van de laatste avondzon vanuit je hangmat, het kan allemaal.

De woningen hebben drie verdiepingen en een woonoppervlakte van circa 120 m2. De prijs van de woningen ligt rond de € 340.000,- v.o.n. Dit is inclusief vloerverwarming, een complete keuken met apparatuur en een badkamer met tegels en sanitair.

Elk huis heeft een ruime lichte woonkamer, een keuken die uitkomt op de veranda en drie slaapkamers op de eerste verdieping. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Aan de achterzijde kijken ze uit over de groene binnentuinen. Deze tuinen vormen het hart van de wijk. Geen asfalt en auto’s in de openbare ruimtes maar een boomrijke parkachtige omgeving met veel speelruimte voor de kinderen.

Schrijf je nu vast in op www.mi-oso.nl.

 

 

 

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK