Met rugnummer 1: het nieuwe gezicht van de PvdA Zuidoost

Ara Heuvel was voetbalprof, ook in de Engelse competitie. Bij de AJAX veteranen trapt hij nog altijd graag tegen de bal. Nu is hij zelfstandig adviseur-coach en werkt bij de GG&GD. Ara woont alweer vijftien jaar in Zuidoost. Hij maakt mee dat het stadsdeel in de lift zit en ziet dat onze jongeren voorrang moeten krijgen voor een woning in Zuidoost. Het kan niet zo zijn dat nieuwkomers met meer geld onze starters op zoek naar een woning uit de eigen wijk verdringen. Daarom is nu nodig dat op lege bouwplekken in Zuidoost tijdelijk woningen worden neergezet, direct uit de fabriek en daarom betaalbaar en direct bewoonbaar.

Als sportman staat Ara ook vierkant achter alles wat meewerkt om ons mooie stadsdeel heel, schoon en veilig te houden. Beter onderwijs en baankansen voor onze jongeren helpt daarbij. Onze eigen jeugd is de sleutel tot het behoud van het kleurrijke karakter van deze prachtige wijk. In Zuidoost kan iedereen ongeacht afkomst of kleur zichzelf zijn. Ara gelooft in sociaal en democratisch samendoen, daar wil hij zich sterk voor maken.

Ara Heuvel is de nieuwe nummer één op de lijst van de PvdA Zuidoost bij de verkiezingen in maart 2022 voor de nieuwe stadsdeelcommissie Zuidoost. Van Ara Heuvel gaan de bewoners van Zuidoost meer horen.

Ara Heuvel de nummer één op de lijst van de PvdA!

 

 

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK