Maandelijkse update Ajax

AMSTERDAM ZUIDOOST – Vanaf nu komt er elke maand een aparte pagina over Ajax in Bijlmer&Meer. Op deze pagina vertellen we jullie het laatste nieuws over Ajax. In deze speciale pagina krijgen de spelers en talenten van Ajax uit de Bijlmer de aandacht, die ze verdienen, en zullen we hen op de voet volgen. De komende maanden zullen we de achtergronden belichten.

Ajax 1
Na de thuisnederlaag tegen Vitesse is er alles aan gelegen om zondag tegen SC Heerenveen een goed resultaat neer te zetten. Ajax 1 staat op de zevende plaats met 10 punten uit zes wedstrijden. De mannen van trainer Marcel Keizer moeten aan de bak aanstaande zondag.

Jong Ajax
Jong Ajax gaat met 14 punten aan kop in de Jupiler League. De ploeg van trainers Michael Reiziger en Winston Bogarde speelde gelijk tegen Telstar.

Ajax O19
In de Youth League, de Champions League voor O19, deden de Ajax spelers goede zaken door op 28 september 2017 Hammarby IF met 0-4 te verslaan. Speler Ryan Gravenberch maakte zijn debuut in de UEFA Youth League en maakte een fantastische goal. Hij is 15 jaar en de jongste doelpuntenmaker ooit in het jeugdtoernooi.

Ajax Vrouwen
In de competitie zijn de Ajax Vrouwen matig gestart. Met vijf punten uit drie wedstrijden en twee gelijke spelen staan de Ajax Vrouwen op de derde plaats. De Ajax Vrouwen spelen aanstaande woensdag 4 oktober 2017 hun allereerste wedstrijd in de Champions League op Sportpark de Toekomst om 19.30 uur. De entree is € 2,50 per persoon. Kom allemaal kijken!

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK