Live graffiti met Mick La Rock & Friends in de Poort

Op zaterdag 30 juli zet kunstenaar Mick La Rock live graffiti in de Amsterdamse Poort. Mick La Rock nodigt een tiental nationale en internationale graffiti kunstenaars uit om maar liefst 100 meter aan rolluiken aan de zijkant van de bekende Shopperhal te transformeren tot kunstobjecten door middel van graffiti.

Mick La Rock, zelf woonachtig in Amsterdam Zuidoost, is één van de eerste vrouwelijke graffiti-artiesten in de wereld. Ze werkt tegenwoordig vooral in opdracht van verschillende partijen, maar heeft in het verleden – zoals een echte graffitikunstenaar betaamd – regelmatig met haar spuitbussen saaie, grijze en vervallen muren in Amsterdam Zuidoost en wereldwijd voorzien van haar kunst.

 CBRE(projectontwikkelaar) heeft Mick La Rock gevraagd om zich over deze twaalf rolluiken te ontfermen, omdat de onderdoorgang als grijs en soms onveilig wordt ervaren. De komende weken worden de rolluiken voorbewerkt. Zaterdag 30 juli zijn er tien artiesten onder leiding van Mick La Rock aan het werk tussen 10.00 – 20.00 uur. Natuurlijk werken de kunstenaars het best onder het genot van muziek die wordt verzorgd door verschillende lokale dj’s.

Het werk van deze entourage zal slechts een paar maanden te zien zijn in de Amsterdamse Poort. Aan het eind van 2022 gaat het gebouw waar de rolluiken in hangen plat als deel van de her ontwikkeling van het centrum.

Iedereen is welkom om deze 10 graffitikunstenaars live aan het werk zien op zaterdag 30 juli in de Amsterdamse Poort.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK