Lesley Boys en Funtrax bundelen hun krachten

De in 1994 opgerichte (zaal)voetbalvereniging Lesley Boys en de in 2003 opgerichte organisatie Funtrax die zich bezighoudt met het ontwikkelen van sport- en beweegprogramma’s en het organiseren van evenementen gaan hun samenwerking verder intensiveren. 

De samenwerking markeert een nieuwe fase voor beide organisaties, waarbij ze hun expertise combineren ten gunste van de jeugd in Amsterdam Zuidoost. Lesley Boys en Funtrax streven ernaar om topsport-, breedtesport- en maatschappelijke programma’s op elkaar af te stemmen.

Onlangs zijn er twee nieuwe leden tot Lesley Boys toegetreden waardoor deze diepgang in samenwerking versterkt wordt: Calvin Blankendal is verantwoordelijk voor het topsportbeleid en Vadym Zellner voor het breedtesport- en maatschappelijk beleid. Daarnaast treedt Vadym ook toe tot het bestuur.

Lesley Boys verheugt zich op de samenwerking met Funtrax. ‘We versterken elkaar en kunnen nieuwe mogelijkheden creëren voor de jeugd in Amsterdam Zuidoost,’ aldus Noël Richardson, voorzitter bij Lesley Boys.

Ook Funtrax, bekend om zijn uitgebreide netwerk en bereik binnen de wijken en scholen, kijkt uit naar de samenwerking met Lesley Boys. ‘We hebben al veel samen gedaan en het is nu tijd voor de volgende stap,’ zegt Zellner van Funtrax. ‘Samen streven we ernaar om kansen voor de jeugd te creëren en ze te helpen bij hun ontwikkeling.’

Blankendal, een voetbaldier in hart en nieren, die bij diverse profclubs heeft gevoetbald en ook international was bij het Nederlands zaalvoetbalelftal wil met Lesley Boys op het hoogste niveau gaan voetballen. ‘Straat-, zaal- en veldvoetbal hebben mij een complete voetballer gemaakt. Onze ambitie is om de eerste amateurclub te worden waar spelers straat-, zaal- en veldvoetbal combineren.’

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK