Kom naar het buurtlab in Venserpolder

Buurtlab Venserpolder

Stadsdeel Zuidoost geeft een impuls aan de openbare ruimte in Venserpolder. Die moet leiden tot een prettige leefomgeving, maar ook uitnodigen om meer in beweging te komen. Het gaat dan om aanpassingen aan het groen in de buurt, aan speel- en sportvoorzieningen of onderdoorgangen of om het toegankelijker maken voor mensen met een (lichamelijke) beperking. Het stadsdeel doet dat niet alleen, maar samen met de bewoners, en dat begint bij de jongeren uit Venserpolder.

Tot donderdag 14 juni staat er op de groenstrook op de hoek van Agatha Cristiesingel en Dolingadreef een buurtwoonkamer waar iedereen welkom is om te vertellen wat zij belangrijk vinden in de wijk. Samen gaan we op zoek naar talenten, wensen en verhalen van de mensen uit de buurt en naar de activiteiten die bewoners zelf willen ondernemen om de leefbaarheid te vergroten.

De Buurtwoonkamer is voor jong en oud en is zes dagen per week open. De openingstijden zijn van 11.00 tot 19.00 uur, maar kunnen bij slecht weer afwijken. Er zijn ontwerpsessies en verschillende leuke dingen te doen zoals fotoshoots met bewoners, inspiratiesessies met invloedrijke personen, sociale experimenten, sportactiviteiten, street art workshops en optredens. Kijk voor meer informatie over het initiatief op www.playgroundcity.nl.

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK