Kennismakingsweken sport voor de jeugd!

Is uw kind nog op zoek naar een sportclub? Of wil uw kind misschien wat nieuws proberen?

Dat kan tot de kerstvakantie GRATIS bij Sportcentrum Pleizier!

Welke sporten kan mijn kind doen?

Sportcentrum Pleizier werkt al jaren aan een breed aanbod voor de jeugdsporters van Amsterdam Zuidoost. Het sportcentrum probeert zelfs voor de allerjongsten al iets aan te kunnen bieden. Het sportcentrum heeft voor 2-jarigen bijvoorbeeld al peutergym en dans (in samenwerking met GLO Entertainment Live).

Het sportcentrum probeert naast beweging ook belangrijke waarden mee te brengen door gebruik van martial arts. Zo worden judo (vanaf 4 jaar), taekwondo en kickboksen (vanaf 8 jaar) gebruikt om waarden als respect, discipline en doorzettingsvermogen aan de jeugd van Amsterdam Zuidoost mee te brengen.

Ook is er voor kinderen die graag willen fitnessen een leuke variant genaamd jeugdfitness (vanaf 12 jaar). Bij jeugdfitness gaan kinderen onder begeleiding op een veilige manier kennismaken met fitness. Zo wordt de groei niet belemmerd, maar kunnen de kinderen toch gericht sterker en fitter worden!

Hoe meld ik mijn kind aan?

Dat kan heel simpel. Op de website van Sportcentrum Pleizier en op pagina …. van deze krant staat het aanbod en het lesrooster. Bel naar 020-697 95 17 en meldt uw kind aan voor de betreffende les of stel uw vragen als die er zijn!

Mijn kind vindt het leuk! Wat nu?

Tijdens de kennismakingsweken kunnen alle kinderen tussen de 2 en 16 jaar alle jeugdsporten binnen het sportcentrum gratis uitproberen. Mocht uw kind na de kennismaking willen doorgaan met sport, dan betaalt u géén startkosten ter waarde van €21,50!

Het sportcentrum heeft ook voor de lagere inkomens opties om te kunnen sporten. Zo is er een nauwe samenwerking met stadspas, jeugd sportfonds en jongeren cultuurfonds, zodat alle kinderen kunnen sporten.

 

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK