Jeugdcentrum The Bright Side viert Internationale vrouwendag 2022

Op dinsdag 8 maart is het internationale vrouwendag. Gezien alle ontwikkelingen in Amsterdam rondom kwetsbaarheid van meisjes maar ook de beerput rondom grensoverschrijdend gedrag van bekende Nederlanders, vinden wij het belangrijk om vanuit Swazoom Welzijn onze waardering en steun naar alle vrouwen en meisjes te uiten. Dit gaan we dan ook op 8 maart doen.

Bij Swazoom Welzijn wordt er door het meidenwerk een event georganiseerd. Bij dit event sluit ook Elance Academy aan. Er zijn vier jongerenwerkers die een filmpje hebben gemaakt om meisjes/vrouwen te steunen. Deze worden vanaf vandaag getoond op onze socials. Tussentijds zal er muziek gedraaid worden en krijgen de bezoekers een hapje en drankje. De workshops worden aangeboden door verschillende vrouwelijke ondernemers die met de meiden Afrikaanse sieraden, zelfgemaakte lipgloss en/of een speciaal kruidenpakketje voor vrouwen zullen maken. De jongemannen zijn ook welkom en kunnen natuurlijk iets maken voor hun vriendin, moeder of een andere speciale vrouw in hun leven.

Het thema dit jaar is solidariteit – de kracht van verandering!

Vanuit het meidenwerk, jongerenwerk en veldwerk willen we laten zien dat wij solidair zijn met alle vrouwen. Het accent ligt dan ook, onder andere op de invloed van mannen op de emancipatie van vrouwen en dat ook zij, hard nodig zijn om verandering teweeg te brengen.

Dinsdag 8 maart van 16.00 uur tot 19.00 uur bij jeugdcentrum The Bright Side.

https://www.internationale-vrouwendag.nl/thema-2022-v-m-solidariteit/

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK