Jeugdactiviteiten in de Kerstvakantie OBA

Kerstvakantie? Kom naar OBA Reigersbos:  BoekCamp Theaterlezen (8+) op 21, 22 en 23 december en Spannende Verhalen voor kinderen(8+) op 28 en 29 december.

Kerstvakantie: tijd om te lezen! Deze vakantie hoef je je niet te vervelen. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan het OBA Junior BoekCamp, dat speciaal bedoeld is voor kinderen die in groep 5, 6 of 7 zitten en niet zo van lezen houden of daar moeite mee hebben. In deze BoekCamp serie van drie ochtenden ga je samen met een klein groepje kinderen tussen de 8 en 11 jaar spelen met verhalen en toneelteksten. Er wordt met een positieve, stimulerende aanpak gewerkt aan het ontwikkelen van leesplezier. De lees- en schrijfopdrachten sluiten aan bij het aanbod van het Makkelijk Lezen Plein.

Voorlezen voor oudere kinderen

Voorlezen blijft leuk én belangrijk, ook als kinderen zelf al kunnen lezen. De kinderen worden voorgelezen uit een spannend boek dat aansluit bij de belevingswereld van kinderen van acht jaar tot een jaar of twaalf. Aansluitend gaan ze gezamenlijk aan de slag met een leuke verwerkingsactiviteit.

Ben je enthousiast geworden? Dan liggen er leuke boeken klaar om zelf te lenen en te lezen. Dus meld je aan via de balie of reigersbos@oba.nl  en vergeet je bibliotheekpas niet!

Bij het voorlezen en theaterlezen kunnen ouders niet aanwezig zijn, zo kunnen er meer kinderen deelnemen en nemen we tegelijkertijd de coronaregels in acht.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK