House of Rituals brengt mensen bij elkaar

House of Rituals

In het voormalige bedrijfsrestaurant van kantoorgebouw De Poort Amsterdam aan de Paalbergweg 46 is sinds kort House of Rituals gevestigd. Met deze lunchroom  wil ondernemer Stephany Biezen medewerkers van bedrijven in de Poort Amsterdam en omliggende gebouwen in Amstel III een leuke lunchplek bieden. Zeker voor de bedrijven die geen eigen lunchvoorziening hebben is House of Rituals een uitkomst. “We hebben heerlijke koffie en thee. Ook qua lunchgerechten hebben we een gevarieerd assortiment. Van een eenvoudig broodje kaas tot een lunchbol met ‘Cha Siu Chicken.’ Deze laatste blijkt nu al favoriet.”

De keuze om House of Rituals in het bedrijfsrestaurant van de Poort Amsterdam te vestigen is voor Stephany Biezen een logische stap geweest. Vorig jaar deed zij mee aan de pitch die vastgoedeigenaren in het gebied in samenwerking met ZO!City en Placemakers hadden georganiseerd. Zij waren op zoek naar leuke ideeën om invulling te geven aan het paviljoen dat zij op het braakliggende terrein tussen station Holendrecht en het kantorengebied willen realiseren. Het concept voor ZOCIETY, zoals Stephany Biezen dat met samenwerkingspartners Tocca en Juiciety voor ogen heeft, vond veel bijval en werd verkozen tot het beste idee voor het paviljoen. Een mooie plek waar horeca en culturele programmering samenkomen.

De realisatie van dit paviljoen vindt mogelijk plaats in het najaar van 2018. Toen de optie werd geboden door vastgoedeigenaar Triuva om in de tussentijd vast te starten met een lunchroom in De Poort Amsterdam was de keuze snel gemaakt. “Een mooie kans om het kantorengebied en de mensen beter te leren kennen, zodat optimaal op hun wensen kan worden ingespeeld.  De naam House of Rituals is een knipoog naar de smeltkroes aan mensen in Amsterdam Zuidoost met hun uiteenlopende culturen en rituelen. Streven is om hen met mooie programmering samen te brengen en zo bij te dragen aan meer onderlinge interactie en de dynamiek in het gebied. De programmering start vanaf juni en zal uiteenlopen van een vrijdagmiddagborrel tot een culturele avond of lazy Sunday brunch. Wij staan open voor leuke ideeën en interessante samenwerkingen.” Eind mei organiseert House of Rituals een openingsevenement.

 

House of Rituals

Openingstijden            : maandag t/m vrijdag 10.00 – 14.30 uur

Keuken open               : 10.00 – 14.00 uur

Meer informatie          : info@houseofrituals.nl

+31(0)611144662

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK