Herdenking Bijlmer Vliegramp 4 oktober

Op 4 oktober 1992 stortte een El Al vliegtuig neer in de Bijlmermeer. In verband met corona vindt de jaarlijkse herdenking niet op de gebruikelijke wijze plaats, maar met een ingetogen karakter.

Het bestuur van de Stichting Beheer het Groeiend Monument, vraagt nabestaanden, bewoners, andere betrokkenen en belangstellenden om de slachtoffers dit jaar op een eigen wijze te herdenken. U kunt het Groeiend Monument de hele dag bezoeken en bloemen leggen bij de ‘Boom die alles zag’.

Een ieder die op 4 oktober het Groeiend Monument bezoekt, dient zich strikt te houden aan alle Covid 19 maatregelen. Dat betekent 1,5 meter afstand van elkaar en geen handen schudden. Het bestuur vraagt iedereen hierop toe te zien.

1 minuut stilte
Om 18.35 uur zal het bestuur van de Stichting met enkele personen bij de ‘Boom die alles zag’ 1 minuut stilte houden om de slachtoffers te herdenken en daarna kransen/bloemen te leggen.

Wilt u een bloemstuk of krans laten bezorgen, dan kan dit op donderdag 4 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur bij het Groeiend Monument aan het Nellesteinpad, tegenover de flats Kikkenstein en Groeneveen.

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met Mw. Burleson, telefoon: 06 5203 6608

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK