Grote belangstelling voor alternatieve SouthEast Parade 2020

De organisatie van de SouthEast Parade 2020 is tevreden over het verloop van de alternatieve on-line Challenge zoals die dit jaar, vanwege de coronapandemie, heeft plaats gevonden. De editie van dit jaar wordt afgesloten met een finale prijsuitreiking op Salto 1 TV (on-line via www.salto.nl/salto1. Deze TV uitzending is op woensdag 11 november om 20.00 (NL-tijd) te zien.

“De animo voor deze on-line editie was bijzonder groot. Er hebben maar liefst 37 groepen, bewoners, stichtingen, ondernemers en verenigingen aan de aangepaste SouthEast Parade deelgenomen”, zegt organisator Roy Ristie van BRASA Solutions.

Veel jaarlijkse evenementen konden dit jaar niet plaatsvinden, maar de trotse deelnemers hebben samen met de partners en sponsors enorme veerkracht getoond, waardoor er toch een parade kon plaatsvinden.

Partners Southeast Parade

De deelnemers hebben zich via videopresentaties on-line via www.southeastparade.nl aan het publiek getoond. Deze zijn door een jury o.l.v. John Leerdam beoordeeld en voor de publieksprijs was er ook een on-line stemming voor de vele duizenden bezoekers.

De SouthEast Parade heeft met haar mediapartner Salto veel aandacht weten te krijgen. Tijdens de finale prijsuitreiking op SALTO TV zet het stadsdeel Zuidoost ook enkele pareltjes in het zonnetje en levert ook stadsdeel Oost een bijdrage. De presentatie is in handen van de multi-getalenteerde Graziella Hunsel.

Het ligt in de bedoeling dat de SouthEast Parade zich steeds verder stadsbreed gaat ontwikkelen als podium voor de trots van Amsterdam.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK