Gratis naar jeugdtheater (2+) in de OBA

Voorleesontbijt OBA

Van 23 januari tot en met 2 februari 2019 zijn er weer de Nationale Voorleesdagen, met allerlei leuke gratis activiteiten bij de OBA voor jonge kinderen in de buurt.

OBA Ouderkerk
Zo spelen de Wapperkids op woensdag 23 januari om 15:30 de voorstelling “Kat en Muis zoeken een huis” in OBA Ouderkerk. Een voorleesvoorstelling waarbij ook het publiek aktief meedoet, over kater Harry die zijn huis kwijt is terwijl muis juist een ander huis zoekt. Ga met Wapperkids op ontdekkingstocht door drie super leuke prentenboeken die aansluiten bij het Prentenboek van het jaar 2019 Een Huis voor Harry. Rennen! Trekken! Zoeken! Gratis toegang, inloop vanaf 15:15.

OBA Reigersbos
In OBA Reigersbos is op zaterdag 26 januari “Een huis voor Harry” te zien, een spannend en grappig verhaal over Harry die tikkertje gaat spelen en hopeloos verdwaalt. Verteld en gespeeld door Nina van Koppen van Het Kleine Theater. Toegang gratis, aanvang 11 uur.

OBA Bijlmerplein
OBA Bijlmerplein wordt de locatie voor Lot Lohr op woensdag 30 januari om 15:30. Lot, eén van de beste voorlezers van Nederland, Sesamstraat actrice Lot Lohr, komt speciaal voor de Voorleesdagen voorlezen. Natuurlijk staat het prentenboek van het jaar 2019 Een huis voor Harry centraal.

OBA Duivendrecht
De Toren van Geluid speelt op zaterdag 2 februari in OBA Duivendrecht “Een huis voor Harry”: een muzikaal avontuur over het grote onbekende, gebaseerd op het Prentenboek van het jaar 2019. Gratis toegang, aanvang 15:30.

OBA-lid
Kinderen van 2 tot 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen OBA-lid worden, ontvangen een lief vingerpoppetje van Harry de kater cadeau. Het OBA-lidmaatschap is gratis voor iedereen tot en met 18 jaar. Ook lenen kinderen boetevrij.

Bovendien kunnen kinderen in elke OBA-vestiging kunnen kinderen een kleurplaat ophalen. De mooiste inzendingen winnen een OBA-tasje met vrijkaartjes voor jeugdtheater in de OBA. Meedoen kan vanaf 21 januari tot en met 11 februari.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK