Gezocht! Directeur voor Zuidoost City!

Bedrijvenvereniging VAZO, Bureau citymarketing ZuidoostPartners en ZO!City, gaan fuseren tot één publiek-private organisatie van en voor Amsterdam Zuidoost: Zuidoost City. 

Zuidoost City gaat samen met de gemeente Amsterdam en vele andere stakeholders de krachten bundelen, de grootschalige doorontwikkeling van Amsterdam Zuidoost helpen vormgeven en Zuidoost verder op de kaart zetten.

Voor deze nieuwe organisatie zoeken wij een charismatische directeur:

• Die zich kan identificeren met bovengenoemde partijen en hun gezamenlijke ambities voor de nieuwe organisatie;

• Die begrijpt hoe het is om te werken in een stadsdeel met een grote diversiteit;

• Die capabel is om duurzame en innovatieve verbindingen te maken en te managen.

De nieuwe directeur 

In deze uitdagende functie inspireer je met visie en strategisch inzicht bewoners, de gemeente, bedrijven, vastgoedpartijen, investeerders, maatschappelijke organisaties en andere stakeholders om te komen tot een nadere samenwerking in Amsterdam Zuidoost.

Je werkt met deze partners aan de positi- onering en gebiedscommunicatie en je zet daarmee de vele kwaliteiten van Amsterdam Zuidoost op de kaart in de metropoolregio Amsterdam.

Je pakt met passie activiteiten en projecten op en stuurt die aan. De focus ligt op thema’s zoals sociaal economisch sterk Zuidoost, woonklimaat, arbeidsmarkt, bereikbaarheid en energietransitie. Je werkzaamheden staan in het teken van een toekomstbestendig en welvarend Zuidoost.

Pas jij bij deze omschrijving? Meer informatie over de functie en hoe te solliciteren vind je hier .

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK