Fotowedstrijd: Uit het hart van de Bijlmer

Fotowedstrijd

Buurtboerderij de Gliphoeve roept bewoners op de magie van de Bijlmer vast te leggen. Met de Bijlmer en haar buurtbewoners als uitgangspunt en inspiratiebron organiseert de Gliphoeve een fotowedstrijd voor verschillende leeftijdscategorieën. De winnende foto’s worden groot geëxposeerd op gronden van De Gliphoeve.

Uit het hart van de Bijlmer
Om de magie van de Bijlmer te vangen wordt aan de buurtbewoners gevraagd om foto’s te maken. Van jong tot oud, iedereen mag meedoen aan deze zoektocht om het gevoel van de Bijlmer weer te geven.

Wat betekent het om in de Bijlmer te wonen, wat gebeurt er op mooie zomeravonden, welke gesloten deuren zullen zich openen en welke donkere stegen worden belicht? Spannende foto’s, mooie uitzichten en prachtige familiemomenten kunnen allemaal worden ingezonden.
Het is een wedstrijd om de rest van de stad (en de wereld) het hart van de Bijlmer te laten zien.

Wedstrijd
Tot 1 oktober maak je kans om te winnen door een foto van jouw versie van de Bijlmer te sturen naar: bijlmerhart@post.com. Vermeld hierbij je naam, categorie, leeftijd en titel van de foto. De wedstrijd wordt gejureerd door; hiphop fotograaf Ilja Meefout, Bijlmer fotograaf Hans Mooren, fotograaf van een prachtige Bijlmer serie Jonna Bruinsma en boerin van de kinderboerderij Birgit Radelaar.

De wedstrijd wordt opgedeeld in 4 categorieën: jeugd tot 16 jaar, 16 tot 25 jaar, 25 tot 45 jaar en vanaf 45 jaar (en ouder). De ingezonden foto moet in 2018 zijn gemaakt, worden ingezonden door de maker zelf en mag niet groter dan 5mb zijn.

Expositie
De winnaars van de expo worden op 20 oktober bekend gemaakt door een foto onthulling per categorie. De foto’s hangen van 20 oktober tot 25 november op de buurtboerderij Gliphoeve.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK