Extra voedselpakketten voor Zuidoost

Vanaf morgen komen er extra voedselpakketten voor kwetsbare inwoners uit Zuidoost. Dit is een initiatief van Stichting Carabic uit stadsdeel Zuidoost in samenwerking met het ministerie van Defensie. Er is een programma rond de overhandiging, met onder meer vertegenwoordigers van Defensie, Stichting Carabic en Tweede Kamerlid Sadat Karabulut. Het programma is van 11.00-12.30 uur, aan de Hullenbergweg 1-3 in Amsterdam. Pers is van harte welkom.

De pakketten komen, in ruim twintig pallets, vanuit een defensiekantoor uit Deventer. Na de overhandiging gaat Stichting Carabic over tot verdeling hiervan in Zuidoost.

Hartverwarmend
De voedselpakketten bestaan onder meer uit muesli-repen, ontbijtkoek, koffie, thee, suiker, melk, sauzen, limonades, soep, zuivel, vruchtensappen en pindakaas en zijn hard nodig, weet ook stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing. “In deze moeilijke tijd moeten we er juist zijn voor onze meest kwetsbaren. Daarom ben ik ook zo blij met dit soort gezamenlijke initiatieven. Hartverwarmend. Mooi gebaar van Leila Azzam en Maureen Hubbard van Stichting Carabic en Ministerie van Defensie.”

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK