Expositie cultureel fotoarchief Zuidoost, te zien in OBA Bijlmerplein tot 31 december

Samen met lokale correspondenten heeft Internationaal fotopersbureau PAPA een digitaal fotoarchief van Amsterdam Zuidoost gemaakt, dat wordt tentoongesteld in het Atrium van OBA Bijlmerplein. Daarnaast zijn de beeldverhalen daar, in de vorm van een muurkrant, gratis te verkrijgen tot 31 december.

 

De kranten worden ook uitgedeeld in OBA Reigersbos, CBK Zuidoost op het Anton de Komplein en in het Huis van alle Talen op de vijfde verdieping OBA Oosterdok.   Zie www.oba.nl voor actuele openingstijden van de OBA vestigingen.

 

Het fotopersbureau PAPA heeft gewerkt vanuit Dhaka, Lagos, São Paulo en Amsterdam West, en is nu neergestreken in Amsterdam Zuidoost. Lino Hellings van PAPA werkte samen met buurtbewoners: “Het principe is vrij simpel. Je maakt een wandeling en fotografeert de dingen waar je oog op valt. Zo ontstaat een groeiend cultureel fotoarchief van de stad Amsterdam gezien door de ogen van de inwoners.”

 

De deelnemende correspondenten uit Zuidoost zijn:  Maru Asmellash, Hans Aarsman, Noraly Beyer, Cedric Carilho, Robert Hamelijnck, Lino Hellings, Nadja Henss, Laura Mentink, Jolanda Nibte, Isaac Owusu, Nienke Terpsma, Oded Rimon, Tamar Rozenblat, Sophia Schut, Jan Thomas, Anne Verhoijsen, Bouchien Wolma en Orville Yssel.

 

Voor meer informatie:

Roeline Schep  Email: r.schep@oba.nl  of telefoon 06 1485 2636

Lino Hellings | PAPA    info@papaphotowalks.org   0031617106571

 

 

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK