Dierenarts Ter Steege geeft het stokje door

Na ruim 30 jaar als dierenarts werkzaam te zijn geweest in Amsterdam Zuidoost, neemt Nico ter Steege afscheid. Zijn praktijk wordt als Dierenartspraktijk Gein voortgezet door Linda Hagedoorn, die de afgelopen 16 jaar bij Ter Steege in dienst is geweest. Maandag 2 juli vindt om 18.00 uur een speciale afscheidsreceptie plaats in Buurthuis Gein.

In oktober 1987 startte Ter Steege zijn praktijk in Gein. De eerste cliënten ontving hij nog in een klein noodgebouwtje naast het metrostation. Ter Steege: “In 30 jaar leer je de buurt goed kennen en maak je veel persoonlijke verhalen en ontwikkelingen mee. Er zijn zelfs mensen die al die jaren klant zijn geweest, dat blijft iets heel bijzonders.”

Dat de praktijk nu in handen van dierenarts Hagedoorn blijft voortbestaan, stemt positief. “Dit is het beste voor het personeel, maar zeker ook voor de dieren en hun baasjes”, aldus Ter Steege. “De bekende gezichten blijven en de goede zorg blijft gewaarborgd. Dan kun je met een gerust hart vertrekken.”

Op maandag 2 juli proost Ter Steege graag met u op 30 jaar dierenarts zijn in Gein. U bent van harte welkom om persoonlijk afscheid te komen nemen tussen 18.00 en 20.00 uur in Buurthuis Gein, Wisseloord 83.

Dierenarts Nico ter Steege                Dierenarts Nico ter Steege in actie

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK