DAG VAN DE MANTELZORG | AMSTERDAM- ZUIDOOST

Op dinsdag 10 november 2020 wordt in heel Nederland de mantelzorger weer in het zonnetje gezet. Toewijding, compassie en liefde zijn kenmerken die de mantelzorger omschrijven.

Voor de viering in Amsterdam-Zuidoost hebben Siomara de Getrouwe-Spalburg, van Siow organisatieadvies en training, en Graziëlla Hunsel Rivero, van ZOGrace Creative Agency, de handen ineengeslagen om deze dag zo speciaal mogelijk te vieren voor de bijzondere mantelzorgers in Amsterdam-Zuidoost.

Even iets anders dit jaar

De afgelopen jaren werd deze bijzondere dag groots gevierd op een plek waar de mantelzorgers elkaar persoonlijk konden ontmoeten om samen te genieten van dit event. Door de huidige pandemie is het fysieke samenkomen dit jaar niet mogelijk, maar zorgen wij ervoor dat de viering doorgaat op creatieve manier waardoor het gevoel van samenzijn wel blijft! Dit jaar worden er 250 mantelzorgers geheel vanuit het comfort en de veiligheid van de eigen omgeving een VIP treatment bezorgd met een heerlijk 3 gangenmenu, van
cateraar 5 broden 2 vissen uit Amsterdam-Zuidoost, en een online live show vol entertainment, van comedy tot koorzang. Alles speciaal in het teken van deze bijzondere dag! Wij doen dit in samenwerking met Zuidoost TV en New Metropolis.

Dag van de mantelzorg 2020 online

De “Dag van de mantelzorg” heeft een eigen website waar alle ontwikkelingen rondom de viering van “Dag van de mantelzorg”, blogs van de mantelzorginstanties en mantelzorgers te lezen zijn. De mantelzorgers uit Amsterdam-Zuidoost kunnen zich op deze pagina registreren om deel te nemen aan deze bijzondere dag. Op 10 november zelf kan de live show vanuit New Metropolis ook gevolgd worden op de officiële website – https://dagvandemantelzorgadamzo.nl/.

Aanmelden

Bent u mantelzorger in Amsterdam-Zuidoost of kent u iemand die mantelzorgers is? Bent u bekend bij Madi, Markant of andere lokale mantelzorg initiatieven in Amsterdam- Zuidoost? Registreert u zich dan voor 15 oktober op de officiële website van de “Dag van de mantelzorg Amsterdam Zuidoost”.

Follow – Dag van de mantelzorg 2020 | Amsterdam-Zuidoost Website: https://dagvandemantelzorgadamzo.nl/
Mail: info@dagvandemantelzorgadamzo.nl

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK