Comfortabel wonen in de nieuwe stadswijk in Amsterdam Zuidoost?

Dan is dit je kans!

iResidence is onlangs gestart met de verhuur van Trinity Buildings; appartementen, studio’s en penthouses met huurprijzen vanaf € 972,50 per maand aan de Pietersbergweg in Amsterdam-Zuidoost. In totaal worden drie kantoorgebouwen getransformeerd naar luxe afgewerkte appartementen.

Wonen in Trinity Buildings is wonen in het nieuwste gedeelte van Zuidoost!

Op de plek waar tot kortgeleden nog mensen werkten, worden nu vele duizenden woningen  gecreëerd. Wie nu bij station Holendrecht uitstapt, ervaart direct dat dit deel van Amsterdam aan de vooravond van grote veranderingen staat. Amstel III, de naam van dit nieuwe bruisende stadsdeel, wordt een levendige wijk waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Het gebied staat straks bol van groene parken, horecazaken, hippe winkels en moderne gebouwen die verschillende functies combineren.

De eerste appartementen van Trinity Buildings zijn beschikbaar vanaf mei 2021.

Compleet en hoogwaardig afgewerkt

De appartementen, studio’s en penthouses hebben oppervlakte van 40 tot 96 m2 en sluiten daarmee aan bij ieders woonbehoeften. Alle appartementen zijn even luxe afgewerkt met onder andere een hoogglans keuken compleet met inbouwapparatuur, een volledig betegelde badkamer, wit gespoten wanden en plafonds, een pvc-vloer en een berging. De optie tot volledig gemeubileerd huren kan ook.

Jouw stadstuin

De dag starten met een kop thee en een krantje, een digitale lunch met collega’s, uitgebreid barbecueën op een zwoele zomeravond: je kunt altijd gebruikmaken van de royale, groene stadstuin welke je deelt met andere bewoners.

Huren met een vriend(in)? Gezellig en goedkoper!

Naast dat je de huurkosten samen deelt, kun je ook alle andere bijkomende kosten delen door twee. Denk aan jullie vaste lasten, zoals de kosten voor het water, de elektriciteit en jullie TV en internetabonnement. Maar ook de boodschappen, inrichting van het appartement en de huishoudelijke producten kun je delen. Zo bespaar je gemakkelijk tientallen euro’s op de maandelijkse uitgaven én houd je meer geld over om bij een van de leuke koffiezaakjes, cafés of vintage kledingwinkels uit te geven.

Bereikbaarheid

De aantrekkelijke ligging van Amstel III maakt reizen makkelijk en plezierig. Via het naastgelegen metrostation Bullewijk of Holendrecht (metro 54) sta je binnen vijftien minuten op de Nieuwmarkt of Centraal Station. Amstel III ligt ook vlakbij de A10, A2 en A9 en via Station Amsterdam Bijlmer ArenA ben je zo op de Zuidas het financiële hart van Amsterdam, op Schiphol of in Utrecht.

Meer info of inschrijven:

Bezoek de website
www.trinitybuildings.nl

iResidence
T 073 760 02 14
info@iresidence.com

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK