Career Xperience: banenmarkt in de Johan Cruijff ArenA

career xperience

De Career Xperience wordt op vrijdag 29 november gehouden in de Johan Cruijff ArenA. Dit is een banenmarkt waar werkzoekenden uit de regio groot Amsterdam en omstreken in contact kunnen komen met werkgevers en intermediairs. Tijdens het evenement kun je in gesprek gaan met diverse interessante bedrijven met vacatures in jouw regio.

Er zijn vacatures in diverse sectoren en op alle niveaus. Bekijk de pagina Deelnemers goed voordat je komt, zodat je jezelf optimaal kunt voorbereiden op jouw bezoek aan de beurs. Werkgevers vinden het altijd fijn op één op één contact te hebben met hun potentiële nieuwe werknemer. Zorg dus dat je je beste beentje voor zet en laat zien dat jij de moeite waard bent om mee in gesprek te gaan. Bereid je goed voor en neem je CV mee, ook digitaal.

Naast werkgevers staan er op de Career Xperience doorgaans ook opleiders en begeleiders die mensen verder kunnen helpen in de goede richting. Kom dus zeker even langs in de Johan Cruijff ArenA (voorheen Amsterdam ArenA), de toegang is gratis.

Datum: vrijdag 29 november 2018
Tijden: 10:00 – 16:00 uur
Doelgroep: werkzoekenden met een (v)mbo of hbo niveau uit regio Amsterdam e.o.
Leeftijd: alle leeftijden
Locatie: Johan Cruijff ArenA (Amsterdam ArenA), Niveau 4
Ingang: Hoofdentree E
Adres: ArenA Boulevard 1, Amsterdam Zuidoost
Entree: gratis, zonder registratie.

Ga naar www.careerxperience.nl voor meer informatie.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK