Bijlmer van Jan Eleveld

Jan Eleveld

Gezinssituatie: Ik woon samen met mijn moeder, vader en mijn twee kleinere zussen.
Hobby’s: Het geven van atletiek training en zelf atletiek beoefenen.

Waarmee verdiende je je eerste geld?
Mijn eerste geld verdiende ik met het bedienen van klanten bij ‘Konditorei Banketbakkerij De Taart Van M’n Tante’.

Wie zou je weleens willen ontmoeten?
Ik zou Usain Bolt nog wel een keer willen ontmoeten. Maar ook de twee beste speerwerpers van dit moment Thomas Röhler & Johannes Vetter zou ik graag een keer willen zien.

Waarvoor kunnen ze je ’s nachts wakker maken?
Mij kun je altijd wakker maken voor een lekkere barbecue! Maar ook om wat leuks te gaan doen kun je mij wakker maken.

Beste boek of film?
De grijze jager boekenserie heb ik met veel plezier gelezen toen ik jonger was. Dit vind ik nog steeds wel een van de beste boeken die ik ooit heb gelezen. Op dit moment ben ik niet zo heel erg meer van het lezen van boeken. Ik heb niet echt een favoriete film, maar films met veel actie zijn wel altijd leuk om naar te kijken.

Wat wil je nog doen voor je dood?
Ik ben nog vrij jong dus ik wil nog een heleboel doen voor mijn dood, maar in elk geval veel verschillende landen zien.

Wat is je levensmotto?
‘Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet!’ Hiermee bedoel ik dat je moet genieten van het leven zolang het duurt en er zoveel mogelijk uit moet halen. En natuurlijk vooral lekker doen waar je zin in hebt en er niet teveel over na te denken.

Wat is de mooiste plek in Zuidoost?
De mooiste plek in Zuidoost vind ik de atletiekbaan in het Nelson Mandelapark, hier ben ik voor mijn plezier dan ook ongeveer zes dagen per week.

Wat zou je veranderen als je de baas was Amsterdam Zuidoost?
Ik zou ervoor zorgen dat Amsterdam Zuidoost nog bekender wordt om haar schoonheid, zodat er meer en meer mensen zullen komen van binnen- en buitenland, om van de cultuur binnen Zuidoost te genieten.

Mooiste herinnering aan Zuidoost?
Poeh, waar moet ik beginnen. Aan zuidoost heb ik zoveel mooie herinneringen: van het heerlijke buitenspelen in de natuur vroeger, tot de vele mooie momenten als vrijwilliger bij AV Feniks en nog zoveel andere mooie dingen.

Omschrijf jouw Amsterdam Zuidoost in 3 woorden.
Multicultureel, Gezellig en smakelijk.

Wat vind je van Bijlmer&Meer?
Ik vind het mooi dat er een krant is die zich bezig houdt met alle mooie dingen die er gebeuren in Zuidoost.

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK