AV Feniks: een sterke vereniging voor iedereen

AMSTERDAM ZUIDOOST – AV Feniks is een vereniging waar van alles gebeurt. Er wordt met plezier getraind, meegedaan aan wedstrijden op alle niveaus en eigen evenementen georganiseerd.

Start to Run
9 september start een nieuwe cursus voor beginnende hardlopers. Het is een Start to Run cursus waarvoor je geen lid hoeft te worden. Meer info op www.avfeniks.nl.

Sarah Itiola 2e op sprints C-Spelen
Tijdens de C-spelen veroverde Sarah op indrukwekkende wijze de 2e plek op de 80 meter én de 150 meter sprint. Ook werd zij vijfde op de 80 meter horden. Charlotte Emanuel werd 8ste bij het kogelstoten als heel jonge C-junior. De C-spelen zijn de officieuze Nederlandse Kampioenschappen.

De teams van de jongens C- en D-junioren komen op 16 september in Groningen in actie tijdens de landelijke finale van de competitie en onze pupillen hebben grote kans op een medailles in de regiofinale van de hun competitie.

Proeftraining
Vanaf 6 jaar (minimaal uit 2012) is ieder kind van harte welkom lid te worden van AV Feniks. Ook volwassenen kunnen verschillende atletiekdisciplines beoefenen. Bij Feniks kunt u of uw kind altijd komen proeftrainen. Dat kan zonder aanmelden, de tijden vindt u op www.avfeniks.nl.

Samenwerking Jeugdsportfonds
Lidmaatschap kan ook met een bijdrage van het Jeugdsportfonds als u het lidmaatschap niet kunt betalen. U kunt in september een aanvraag doen. Meer informatie: www.jeugdsportfonds.nl.

 

U kunt AV Feniks volgen via de Feniks Weekly, op www.avfeniks.nl en Facebook.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK