10-jarig Bijlmer Sportpark biedt sportief cadeau:

December en januari gratis middaggebruik van atletiekbaan

Op 9 december bestond het Bijlmer Sportpark tien jaar. Dat wordt op bijzondere en sportieve wijze gevierd. De komende twee maanden is de atletiekbaan tussen 15.00-18.00 uur gratis te gebruiken voor iedereen. Om te beginnen op dinsdag 1 december. Zelf trainen kan dan. Er is begeleiding aanwezig voor naleven van de richtlijnen van het RIVM en voor tips rond sport en bewegen. “Hiermee hopen we onze bewoners meteen te stimuleren om voldoende te bewegen en lekker buiten te zijn. Kortom, een gezonde leefstijl. Dat is in deze coronatijd ontzettend belangrijk,”  vindt Jakob Wedemeijer, portefeuillehouder Sport en Bewegen binnen stadsdeel Zuidoost.

Hij is nieuwsgierig naar het effect van deze jubileumactie. “Als deze positief is, gaan we het wat mij betreft vaker doen.”

Verscheidenheid aan sporten

Het Bijlmer Sportpark begon toentertijd met twee verenigingen (Zuidoost United en AV Feniks) en is inmiddels een sportpark, waar veel sporten worden beoefend. Zoals American Football, hockey, honk/softball (alleen jeugd), cricket, voetbal en atletiek. Tot tevredenheid van Wedemeijer: “We zijn als stadsdeel heel trots op dit mooie sportpark. Deze verscheidenheid aan sporten past heel goed bij de verscheidenheid die Zuidoost zo kenmerkt.”

Het Bijlmer Sportpark is aan de Karspeldreef 501.

 

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK