Vrouw beroofd van telefoon; politie zoekt getuigen

Amsterdam – Een 21-jarige vrouw uit Amsterdam is donderdagavond 14 januari 2021 op het Abcouderpad beroofd van haar telefoon. Een onderzoek is ingesteld en daarin is de politie op zoek naar getuigen van de straatroof.

De vrouw zat rond 21.15 uur in metrolijn 50 richting Gein. Bij station Holendrecht stapt ze uit en ziet ze dat drie jongens haar achtervolgen. Ze loopt ondertussen door naar de uitgang en stapt op haar fiets in de richting van het Abcouderpad. Dan rent één van de drie jongens plotseling haar kant op en eist haar telefoon op. Ook de twee andere jongens sluiten aan en bemoeien zich met de beroving. Het slachtoffer wordt woordelijk bedreigd en ziet geen andere optie dan haar telefoon af te geven. De drie daders rennen er vervolgens vandoor in de richting van het metrostation.

Getuigen

De recherche doet onderzoek naar deze straatroof en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien, gehoord of heeft u beelden van deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop ook beeldmateriaal uploaden.

Deel dit bericht op social media
Posted in 112
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK