Recherche zoekt getuigen ernstig steekincident

Op vrijdag 4 december 2020 is een 17-jarige Amsterdammer slachtoffer geworden van een ernstig steekincident nabij buurtcentrum No Limit aan Geldershoofd. De recherche is op zoek naar getuigen.

Steekpartij Ganzenhoef

Op vrijdag 4 december 2020 omstreeks 19:30 uur heeft er een ernstig steekincident plaats gevonden nabij buurtcentrum No Limit op Geldershoofd en metrostation Ganzenhoef/de Elsrijkdreef. Hierbij is een 17-jarige jongen neergestoken. De reden voor het steekincident is nog niet precies duidelijk. Het slachtoffer heeft de nodige operaties moeten ondergaan. Naar omstandigheden gaat het inmiddels goed met het slachtoffer maar de politie is nog hard op zoek naar getuigen. Uit de camerabeelden in de nabije omgeving bleek dat er vlak voor het incident meerdere personen, vermoedelijk jongens, in de omgeving waren. De politie heeft inmiddels enkele van hen gesproken maar zijn nog op zoek naar de personen die de politie nog niet heeft kunnen spreken. Hen wordt verzocht al dan niet via Meld Misdaad Anoniem om contact op te nemen met de politie.

Getuigenoproep

De recherche komt graag in contact met personen die vlak voor het incident in de omgeving waren. Heeft u meer informatie over deze zaak of informatie over de mogelijke verdachte(n)? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u ook beelden uploaden en ter beschikking stellen aan het onderzoeksteam.

Deel dit bericht op social media
Posted in 112
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK