UPRISE ZO: Neumine Marshall, Shea Butter Baby

Ondernemer: Neumine Marshall, 41 jaar / Gezinssamenstelling: Twee zonen van 13 en 18 jaar / Bedrijf: Shea Butter Baby

Het bedrijf verkoopt één product: Ripped Shea Butter Cream geïmporteerd uit Ghana, gemengd met natuurlijke oliën. Een 100 % natuurlijk, veganistisch product. Het verlicht jeuk en roodheid van de huid bij eczeem en psoriasis en beschermt ook tegen de zon. Ook als haarproduct, of voor mensen zonder huidproblemen te gebruiken. Je hebt hiernaast niets anders meer nodig.

 

Het is een zelfgemaakt recept dat al een aantal jaren binnen de familie wordt gebruikt. Marshalls broertje had als kind van 4 jaar veel last van eczeem. De producten van de arts gaven ernstige bijwerkingen. Het gebeurde zelfs dat haar broertje op de IC belandde, want de eczeem was naar binnen gekeerd. Haar moeder was radeloos en ging op onderzoek uit. Ze ging experimenteren met shea butter in combinatie met zalf van de dokter en zo kreeg hij een minder dunne huid. Uiteindelijk hebben broer en zus samen een product gecreëerd, waardoor de eczeem volledig uitbleef. Broer is inmiddels 30 jaar en heeft de medische producten niet meer nodig. Neumine had al jaren het plan om Shea Butter Baby te gaan verkopen.

Haar klantengroep bestaat voornamelijk uit mensen boven de 50 jaar. Daar komen steeds meer jongeren bij.
Shea Butter Baby wordt op Sociale media geadverteerd en elke donderdagochtend praat zij hierover op Mart Radio.

Het succes van Shea Butter Baby is vooral te wijten aan het feit dat deze crème echt werkt. Klanten hebben het ontdekt en vertellen elkaar hierover. Men wil in deze tijd een natuurlijk, veganistisch product, dat betaalbaar is en bovendien lang mee gaat. Mensen kiezen er ook bewust voor, om een Black Owned Business steunen.

Als ondernemer is Marshall nog in ontwikkeling en ze zou graag in de toekomst meerdere producten willen verkopen. Zij heeft een no-nonsense mentaliteit en is eerlijk en oprecht over haar product. Ze geeft geen garantie dat Shea Butter Baby ook voor iedereen werkt. Elk huid- en haartype is toch weer anders.
Zuidoost is de plek waar Marshall al 13 jaar woont en daarom kiest ze ervoor om hier haar product te verkopen, maar oorspronkelijk komt zij uit Breda.
Een tip die zij geeft aan nieuwe ondernemers: “Bij tegenslagen, niet opgeven. Je kunt even een breakdown hebben, maar daarna gewoon opstaan en weer doorgaan, met volle moed!”

Neumine Marshall
Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK