Snelle aanhoudingen na straatroof in Zuidoost

Maandagavond 5 oktober 2020 heeft er een straatroof plaatsgevonden op de Bijlmerdreef, waarbij een man onder bedreiging van een wapen, geld afhandig is gemaakt. De politie zoekt getuigen.

Even na 23.00 uur komen er meldingen bij de meldkamer binnen over een beroving op een parkeerplaats aan de Bijlmerdreef. Drie mannen zijn in gevecht, waarna er twee rennend vandoor gaan in de richting van de Gooiseweg. Het slachtoffer blijkt te zijn bestolen van zijn geld. Doordat er een goed signalement was, heeft de politie naar het tweetal uitgekeken en ze even later in omgeving aangetroffen. Het gaat om twee 20-jarige Amsterdammers. Bij de aanhouding van één van hen trokken agenten hun dienstwapen. De twee verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Getuigenoproep
Heeft u maandagavond 5 oktober iets opvallends gezien of gehoord op of rond de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop beeldmateriaal uploaden.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK