Poging straatroof Reigersbospad

Op zaterdag 7 november proberen twee jongens rond 19.25 uur een man te beroven onder dreiging van een vuurwapen bij het Reigersbospad in Amsterdam Zuidoost. De politie zoekt getuigen.

De man loopt rond 19.25 uur via de Darlingstraat en het Reigersbospad het park in, waar hij achter de school South East loopt. In het park komt een scooter met twee jongens naar hem toegereden. De bijrijder stapt af en sommeert hem zijn telefoon af te geven, waarbij hij dreigt met een vuurwapen. Als de man meerdere keren aangeeft geen telefoon bij zich te hebben, springt de jongen weer achterop de scooter en rijdt deze weg in de richting van de Darlingstraat. Het slachtoffer is gelukkig ongedeerd gebleven, maar wel erg geschrokken.

Iets gezien?
Bent u getuige geweest van dit incident? Of beschikt u over andere informatie die het onderzoek verder zou kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Via het tipformulier hieronder kunt u eventueel beeldmateriaal ter beschikking stellen. Belt u liever anoniem? Dat kan via 0800 7000.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK