Ondernemer van de maand: Clarence Creebsburg

Clarence Creebsburg

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Mijn naam is Clarence Creebsburg, geboren in Paramaribo te Suriname. Ik ben een experimenterende ondernemer met een wetenschappelijke blik. Als mens ga ik voor chemie tussen groepen, in alles wat ik doe komt verbinden en vertalen terug. De drie vragen die centraal staan bij mij zijn: Wie ben je? Waar sta je? Waar ga je naartoe?

Wat zijn je hobby’s/interesses?
Mijn interesses gaan uit naar duurzaam de maatschappij te ontwikkelen op het gebied van sociale gezondheid.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Ik ben ondernemer geworden omdat ik steeds werd benaderd om moeilijk te bereiken doelgroep in kaart te brengen en te informeren over diverse projecten of events. Ik ben gestart met een promotie bedrijf die is uitgegroeid tot een consultancy platform.

Hoe heet je bedrijf?
Mijn bedrijf heet: Becoming You.

Wat doet jouw bedrijf?
Becoming You initieert, organiseert en adviseert over sociale en culturele projecten. We zijn ontstaan vanuit een filosofie dat personen die cultuur leiden succesvoller zijn dan degenen die cultuur volgen. Geïnspireerd door deze generatie, creëren we ideeën voor deze cultuur die resoneren buiten alleen standaard projecten. Onze ideeën kunnen vele vormen aannemen, workshops tot aan events, van radio- en tv-spots tot aan merk lancering, productontwikkeling tot muziek programma’s of sociale campagnes naar opkomende platforms. De rode draad in al ons werk is: inspireren, motiveren en netwerken. Becoming You is de brug tussen de huidige generatie en ons snel ontwikkelende maatschappij.

Hoe bent je in dit vak begonnen?
Ik ben begonnen als cameraman voor het edutainment project Safe Seks Comedy, waar ik toen uitbloeide tot stand-up comedian en ambitie toonde voor het vak.

Wie zijn jouw klanten?
Mijn klanten zijn educatie-, kunst- en cultuurinstellingen en diverse deelnemers die afkomen op events. Omdat we op maat werken kan ieder bedrijf, merk of mens onze klant worden.

Waarom kiezen klanten voor jouw bedrijf?
Omdat Becoming You werk op maat levert en altijd in gesprek gaat om zo een goede match te kunnen maken. Soms kiezen mensen voor een coachprogramma bij ons, dan is hun reden persoonlijke ontwikkeling.

Hoe zou je jezelf willen omschrijven als ondernemer?
Als een bruggenbouwer tussen mens en maatschappij.

Waarom juist in Zuidoost ondernemen?
Mijn kantoor zit in Heesterveld Creative Community, waar ik omringd ben door like-minds. Vanuit Zuidoost dienen we de wereld. Het is juist de uitdaging om niet te blijven cirkelen in Zuidoost maar om juist te halen van buitenaf om waarde toe te kunnen voegen aan Amsterdam Zuidoost.

Wat of wie heeft de meeste indruk gemaakt in je carrière?
No Limit, HCC Clayde Menso & Angelo Bromet, hoe je alleen met creatief zijn veel kan bereiken. De twee heren zijn tevens mijn rolmodellen.

Hoe laadt je zichzelf weer op?
Ik laadt mezelf op door te lopen in de wijken van Zuidoost. Door contacten te onderhouden vergeet ik niet waarom het nodig is om een bruggenbouwer te zijn tussen mens en maatschappij.

Wat is de belangrijkste ondernemers les die je zou willen delen?
Durf te vallen, maar sta vooral weer op!

Wat is uw favoriete quote? Van wie is de quote?
‘’It’s all about the right  collaboration’’ Dit was de slogan van mijn eerste bedrijf.

Wat zijn je verdere ambities?
Mijn verdere ambities zijn om te pendelen met Becoming You tussen Caricom & Eu.

BEcoming You logo

Foto: Les Adu

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK