Midzomer Mokum in de OBA: enorm veel jeugdactiviteiten in de zomervakantie!

Tussen 10 juli t/m 22 augustus 2021 organiseert de OBA allerlei workshops en activiteiten voor kinderen en jongeren.

Check de OBA voor de leukste zomervakantie thuis in Amsterdam! Voor alle kinderen en jongeren van 4-16 jaar is er een uitgebreid zomerprogramma met workshops en activiteiten rondom taal en zelf maken. Midzomer Mokum in de OBA vindt plaats in 15 vestigingen verspreid door de stad. Alle activiteiten zijn gratis voor kinderen met een OBA pas.

Maakplaats en andere activiteiten in en rond OBA Reigersbos
In OBA Reigersbos zijn er bijvoorbeeld activiteiten rondom 3D-printen en animatiefilms in de Maakplaats in OBA Reigersbos. Er is voorlezen voor jonge kinderen (3+) en hun ouders in kinderboerderij Brinkie, en onder de koepel in de Ravensteinstraat. Kinderen tussen 8 en 12 jaar kunnen meedoen met een driedaagse Boekcamp theaterlezen of met het voorlezen & knutselen in de bibliotheek.

Bookstories en theaterlezen in OBA Bijlmerplein
In OBA Bijlmerplein kun op drie verschillende dagen meedoen met Bijlmer Bookstories (4-12 jaar). Op deze dagen gaat het om voorlezen, tekenen en op een andere creatieve manier bezig zijn met een verhaal. Of je kunt meedoen met de Boekcamp serie theaterlezen.

Voorlezen (4+) in Hotspot OBA Ganzenhoef
Op verschillende dagen zijn er voorleesactiviteiten voor jonge kinderen en hun ouders in de locatie OBA Ganzenhoef, in het CEC-gebouw.

Meer informatie en aanmelden
Ga naar oba.nl/midzomer en kijk bij jouw vestiging wat er te doen is en wanneer. Aanmelden: via email of bij de balie van de vestiging.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK